CALDES 1 - 6 VILANOVA

Partit boníssim per part del nostres jugadors, sincerament exercint el millor partit de la temporada en quan a joc (el resultat podria haver sigut més extens per part nostre).

En el 1r Quart, els nostres jugadors van sortir a per totes i en una jugada individual Alejo marcava el camí. Seguidament, una badada defensiva (la única en tot el partit), ens va fer realitzar una falta, que posteriorment acabaria en gol. A les acaballes del quart una molt bona combinació dels nostres jugadors va acabar amb el gol d'Aleix.

En començar el 2n Quart, un gol d'Alejo posava la tranquilitat. A partir d'aquest gol, a base de tocar la pilota va arribar el bon joc visitant portant la pilota d'un costat a l'altre del camp, tornant boig als jugadors rivals.

El 3r Quart va servir per ampliar el resultat, una molt bona pressió per part de tot l'equip va fer que el Caldes perdés la pilota i que Aleix amb un toc sutil amb l'exterior del peu dret poses el 1-4.

En l'ultim quart, Alex amb una molt bona jugada col.lectiva culminava amb el 1-5, i a les acaballes Alex Besué en un 1x1 va marcar el definitiu 1-6.

Partit ESPLÈNDIT dels nostres jugadors i cada vegada estem més a prop del nostre objectiu: La Lliga! Si seguim així caurà segur!