CALDES DE MONTBUI 1 - 2 C.F.VILANOVA DEL VALLES

Vam començar el partit al camp Municipal de Caldes de Montbui. 9:00 del mati.

Primera part: Una primera part molt i molt bona del Vilanova amb un Caldes molt agressiu el camp i ben col·locats. Una primera part que el Vilanova estava una mica incomoda el camp amb pèrdues al mig del camp per els nervis de tornar a guanyar un altre partit. Un molt bon passa de Martin a Juan que Juan deixa passar i casi sense angla marca i molt bon gol que deixa que l'equip estigui una mica tranquil.

Segona part:  Una segona part igual que la primera un Vilanova intentant treure la pilota des de el radera i un Caldes pressionant molt el mig del camp. Un Eric i Marc impecables a radera i un Roger que els i d’ona tranquil·litat a la defensa i d’ona seguretat. un mig del camp entre Jan mas i Oriol Navarro molt ben posicionats i molt treballadors i uns bandes Bernat ,Quim Aleix Arce molt ben posicionats i amb molt bon peu. i a dalt els nostre golejadors Martin i Juan. una segona part intentat torna a marca el gol de la tranquil·litat però a minuts finals de la segona part.. fem una falta fora de l’àrea i ens empaten.. Roger va intentar parar-la però el bot el va enganyar. 1 a 1

Tercera part: un Vilanova que tenia ganes de torna a ficar-se davant del marcador.. u intentàvem però no hi havia manera.. però nomes començar la tercera part un molt bona jugada de Marc Fernández que recupera la bola li passa a Bernat que li fa una asistencia a Martin que amb la cama esquerra fa un molt bon gol. un Aleix Arce molt treballador en defensa com atac te una esquerra molt i molt bona. un Bernat que fa molt de mal amb els seus regats que fa que la defensa tiri enredera.

Quarta part: Doncs igual que las tres primeres parts, equip concentrat ben posat el camp i amb ganes de marca el gol de la tranquil·litat.. minuts finals de la ultima part fem un Peralti.. El xuta un jugador del Caldes i dona el pal on Roger endevina on el tira i si arriba anar a porteria el para..  RESULTAT FINAL: 1 a 2

Conclusió:  Molt content per la Victoria i com han jugat entrenament a entrenament anirem treballant mes i mes.

Vull donar las Gracies per l'ajuda de Arru per estar en mi a la banqueta i ajudar-me i els seus dos jugadors Jan i Quim per el bon treball que van donar.