Imprimir
Categoría: Benjamí B
Visto: 2447

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-3 UNIFICACIÓ SANTA PERPETUA

Dos primers quarts increïbles jugant amb la pilota i sense ella, no són suficients com per guanyar a un molt bon equip que va tenir una mica de fortuna al final per empatar el partit, ja que l’últim gol va ser l’única errada que vam tenir al partit.

El partit va començar molt bé de cara l’equip local, ja que vam posar-nos per davant molt ràpidament i el segon també va arribar aviat. Quan portàvem la meitat del partit, dos quarts, el resultat era de 3-0. Vam jugar la pilota molt bé i vam perdonar bastant de cara a porteria, perquè podríem haver fet més gols abans de finalitzar aquests dos quarts, però l’equip contrari tenia un molt bon porter.

Els dos últims quarts vam sortir massa relaxats i quan acabava el tercer quart el resultat era de 3-2, l’últim quart vam sortir a per totes, però l’equip va quedar-se massa endarrere tancant-se a l’àrea, i els atacs eren molt seguits. El Santa Perpetua estava fent mèrits per empatar i així va ser, en una jugada on no s’entenen el porter i el defensa ho aprofita el davanter per xutar la pilota cap a porteria i fer el 3-3.

Amb aquest resultat vam tirar les línies amunt, però ja era tard. Vam tenir 2 ocasions clares de gol, però ja no va ser possible fer gol, una la va parar molt bé el porter i un altre va anar fora fregant el pal.

Molt content pel partit, ja que l’actitud va ser molt bona.

Equip: Jorge, Aleix, Gerard, Marcel, Ivan, Jofre, Joan, Javier, Eric, Lluis i Pau.