Imprimir
Categoría: Benjamí B
Visto: 2445

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 4-2 C.E. BIGUES

Gran remuntada després d’anar perdent 0-2, els jugadors visitants van sortir molt motivats i els nostres jugadors estaven una mica desconnectats del partit. Els dos primers quarts van ser un desastre, no arribàvem amb claredat a la porteria contraria i el Bigues tenia massa facilitats a l’hora d’arribar a porteria.

Quan s’estava acabant el segon quart va ser quan vam poder veure que el partit se’ns marxava de las mans vam rebre dos gols en dos minuts, un de corner i un altre amb molt mala fortuna en una errada defensiva. Abans de finalitzar aquest quart després d’un corner del Bigues la pilota cau a peus d’en Joan que fa una gran passada al nostre davanter Javier que fa un control esplèndid que va ser mig gol i quan estava davant de porteria fa un xut ras que significava el 1-2 i el inici de la remuntada.

El inici de la tercera part va ser molt bona i amb una falta a la frontal de l’àrea, i aprofitant que l’equip contrari estava despistat, en Marcel xuta ràpidament per intentar sorprendre el porter contrari, però no va poder, però el rebot del porter si que el va poder aprofitar en Jofre que va empatar el partit.

La moral dels nostres nanos estava creixent minut a minut, i el joc cada vegada era millor, al tenir més confiança intentàvem connectar més i millor. L’últim quart va ser dels millors i quan la nostre personalitat estava per sobre del Bigues, i vam sentenciar el partit amb el segon gol d’en Javier i l’últim el va fer l’Eric.

Bon partit i bona remuntada, però no podem patir d’aquesta manera sabent que el nostre nivell de joc és superior a el que vam veure els 2 primers quarts. Esperem que continuem en la mateixa línia de joc, bon jocs i bons resultats. També comentar que tenim un jugador lesionat i des de aquí esperem que es recuperi aviat! Ànims Ivan!

Equip: Jorge, Aleix, Gerard, Marcel, Ivan, Jofre, Joan, Javier, Eric, i Pau.