Imprimir
Categoría: Benjamí B
Visto: 2466

PEÑA BLANC I BLAVA DE LA ROCA 2-5 C.F. VILANOVA DEL VALLES

Partit molt bo del Vilanova on va patir una mica per defensar els atacs de la Roca, però va fer un molt bon joc de pilota, dels millors fins ara a l’hora de tocar la pilota sense por i amb molta confiança.

El partit va començar una mica més tard de l’hora prevista, ja que vam haver de marcar las línies amb els peus, a causa de la glaçada de la nit anterior i les línies no es veien amb claredat. Quan ja teníem les línies ben marcades va començar el partit, els nostres nanos van començar molt forts i cuidant la pilota, tocant sense por i movent-la tranquil·lament esperant el moment per atacar. El primer gol no es va fer esperar molt i el 0-1 va pujar al marcador.

El segon quart va ser millor que el primer i els nostres nanos van jugar la pilota amb més confiança i sense por a perdre la pilota a prop de la nostre porteria . En aquest quart vam fer un parell de gols fent el 0-3.

El tercer quart va aparèixer el fantasma de Santa Perpetua, ja que la Roca amb la incorporació d’un jugador de la Roca per la banda esquerra va fer molt mal, i amb 4 minuts el marcador era de 2-3 i semblava que tornaria a passar com la setmana passada i la Roca remuntaria, però els nanos es van posar las piles i van evitar més arribades a la nostre àrea de l’equip visitant.

L’últim quart va ser dels millors, va seguir la mateixa dinàmica que els dos primers quarts jugant amb tranquil·litat i atacant quan i per on tocava. El marcador va rebre dos gols més per part dels nostres nanos.

Destacar que durant tot el partit vam tenir moltes ocasions de gol, però alguna vegada era només acompanyar la pilota, perquè entres sola a porteria, que ho veiem tant senzill que fallàvem. A vegades el gol més fàcil és el més difícil.

Hem de continuar amb la mateixa línia de joc, però intentar evitar aquestes “pajaras” que agafem alguns quarts dels partits.

Gols: 1x Eric, 1x Zlatan Vila Calvo, 2x Joan i 1x (p.p.)

Ara a gaudir del pont!

Equip: Jorge, Pau, Javier, Aleix, Lluis, Ivan, Marcel, Gerard, Jofre, Joan i Eric.