PREBENJAMÍ B 0-4 LLIÇA DE VALL
Partit igualat i convincent del Vilanova, on per primer cop en tota la temporada van notar el cansament del partit, al ser menys efectius dels habituals.
Primer quart dominat en tot moment pel Vilanova amb ocasions molt clares que no vam saber aprofitar.
El segon quart va estar dominat pels visitants, ja que la pressió que vam exercir hi mancava intensitat, i van traduir aquest domini en gols, 0-2 al descans.
Després del descans va seguir la tònica del segon quart, però gràcies al porter només van poder aconseguir ampliar a 0-3 el marcador.
L'últim quart va a tornar a ser del Vilanova amb un bon joc de passades i ràpids contraatacs, però no vam materialitzar les oportunitats disposades. Al final del partit, en una jugada aïllada els visitants van aconseguir el definitiu 0-4.
Bon partit del Vilanova, encara que millorable si es compara amb lo vist en les darreres jornades. A seguir treballant!