PREBENJAMÍ B 1-6 SANT CELONI

Partit igualat durant un bon tram del partit que va decantar-se del cantó del Sant Celoni per certes males decisions.

Primer quart dominat pel Sant Celoni amb moltes ocasions ben resoltes pel Vilanova que va poder sortir al contraatac en certes ocasions. Al final 0-0.

El segon quart va canviar totalment respecte el primer, ja que va ser l'escenari a la inversa, el Vilanova dominant i creant ocasions i el Sant Celoni sortint al contraatac. Les nombroses ocasions creades van fer que en una gran jugada de combinació el Vilanova s'avancés en el marcador. Tot i anar per davant no va ser capaç de controlar els contraatacs del rival i va encaixar l'empat, a l'última jugada de la primera part es ca xiular un penal a favor del Vilanova, però el xut es va golpejar el travesser i va sortir fora. Resultat al descans: 1-1.

Després del descans el partit va seguir igualat, però una decisió rigutosa de l'arbitre va confondre el Vilanova que va encaixar el 2-1 a partir d'aquí el Vilanova no va controlar els contraatacs del rival. Va finalitzar 4-1 en contra.

L'últim període el Sant Celoni va baixar el ritme, però el Vilanova estava esgotat per la falta de canvis i no ho va aprofitar, a més va permetre que el rival marqués dos gols més.

Bon partit del Vilanova que va notar la falta de canvis, la calor i el cansament. Tot i la derrota es va jugar i lluitar al màxim.