C.F.Vilanova Del Valles 3 - 2 C.F. Santa Eulalia De Ronçana

1 Part:  El partit va començar a las 10:00 al camp municipal del Vilanova del Valles.
Els primers 3 min de la primera part vem surtir una mica adurmits, ens van marca el gol, Despues quan anavan passan els minuts se anavan acumudan en el camp.
Minut 8 de la primera part Aleix Arce pruvoca un penal a xuta una falta que li don a las mans al defensa. Empatem el partit.
2 Part: Vem surtir a la ofensiva apretan a dalt. Min 5 Aleix Arce i Martí de Dios van fer un cumbinacio que va acaban marcan Pau Facundo.
3 Part: Vem seguir jugan a la ofensiva a apretan al rival, que no els deixesim tuca a pilota. Tot i aixi el Vilanova estaban cansats perque teniam pocs cambis.
4 Part: a la quarta part vem esta una mica nerviosus, perque el min 7 ens van marca un gol de falta que van empatar el partit, Nusaltres vem fer el ultim esforç per apretar a dalt i el ultim min errada del defenso del Santa Eulalia i marca Aleix Arce.