Imprimir
Categoría: Benjamí A
Visto: 2709

VILANOVA DEL VALLÈS 3-1 SANTA EULALIA RONÇANA

Partit disputat al camp municipal de Vilanova Del Vallès. Un partit molt disputat contra el primer de la lliga.

Primer quart: El Vilanova va sortir molt nerviós, costaba molt sortir desde el darrere ja que el equip visitant presionava molt a dalt. A la mida que pasaven els minuts no va haver cap perill en cap porteria, ja que el Vilanova tenía la possessió de pilota. 0-0

Segon quart: El Vilanova van sortir més forts i vam seguir tenin la possessió de pilota. Vilanova va començar arribar a la portaria contraria, però no acababem de encertar, però quan faltavan poc minuts per acabar la part, una bona jugada que crea Jordi Roman que l'acaba Antonio Garrido, que chuta i l'hi d'on a un jugador del Santa Eulalia que se la fica en pròpia meta. 1-0 A favor del Vilanova

Tercer quart: Vilanova seguía igual, arribant a la porteria contraria, però no hi havia manera de que es fiqués dins de la xarxa, peró tot i així de una bona asistencía del nostre porter va saber definir molt bé Antonio Garrido. Santa Eulalia a la mida que anaven pasant els minuts, van agafar confiança i els contraatacs sempre acababen a porteria, i a un contraatac al acabar el quart Iker Gil va saber definir davant de porteria. 2-1 A favor del Vilanova

Quart quart: El Vilanova va sortir amb molta pressió que aixó feia esquiciar el equip visitant. El Santa Eulalia en els contraatacs feien molt de perill i van tindre alguna ocasió que altre, però d'una bona pressió a la defensa Alejandro Cuenca aprofita un error defensiu, que marca un GOLAS regatejan el porter. 3-1 A favor del Vilanova