Visto: 2375

PALAUTORDERA,C.F 2 - 5 VILANOVA DEL VALLÉS,C.F

Partit disputat al camp municipal del Palautordera a las 10:00.

Primer quart:

Dos equip ben ficats en el camp. El Vilanova tenia la possessió de pilota i en una molt bona jugada creada per Jordi Roman, Antonio Garrido defineix molt bé a cara a porteria. Al cap de dos minuts Antonio Garrido fa el segon gràcies a un molt bon centre de Jordi Roman de córner. Però el Palautordera en un 2 a 0 no es va donar per vençut i al faltar un minut per acabar el quart, el millor jugador del Palautordera, Bafode Cisse va marcar de un gran xut que Pulido no va poder fer res. 1-2

Segon quart:

Al començar el quart Jordi Roman va ficar el 3 gol per el Vilanova, gràcies a un molt bon contraatac. El Palautordera va tindre varies ocasions però Sergio Queipo va estar esplèndid. El dos equips seguien atacant a porteria però no acabàvem de definir a cara a porteria. 1-3

Tercer Quart:

El Vilanova va començar a dominar el partit, no vam deixar jugar el equip local i axó va fer que el equip local tiressin pilotes a dalt. Al faltar poc per acabar, Joel González va marcar el 4 per el Vilanova i Antonio Garrido va fer el 5 gol per el Vilanova ( Hat-trick). 1-5

Quart quart:

El Vilanova va baixar la intensitat, i el Palautordera va estar tota la estona atacant a la porteria visitant, però malgrat amb un Sergio Queipo inspirat ho parava tot, el equip local no sabía com marcar..  Al faltar poc per acabar el Palautordera va fer una molt bona contra que es van quedar davant del porter i van fer pase a la mort i Sergio tot i així es va estirar la va tocar però va anar a dins la xarxa. 2-5

Conclusió:

Partit en dos equips molt ben col·locats i en molta intensitat en els dos bandos. Aupaaaa Vilanova