VILANOVA 7 – 2 OLIMPIC LA GARRIGA

El passat diumenge 16 de març el Vilanova va rebre a casa al Olímpic La Garriga. Guanyar aquest partit era de vital importància per seguir vius a la lliga i poder aspirar al títol.

El partit va començar molt igualat on La Garriga va pressionar molt fort durant gairabé tot el partit.

La primera part ens va costar molt generar perill i crear ocasions però finalment ens varem avançar per un gol abans del descans.

A la segona part, amb molta tensió al partit per la pressió que feia el rival, vam aconseguir marcar en una jugada molt bonica. Malauradament, despistats per l'emoció del gol, La garriga va aconseguir anotar un gol just després d'haver marcat.

A la tercera i quarta part del partit, el Vilanova es va anar imposant poc a poc practicant el seu joc, i el partit va acabar en golejada (7-2).

Ara venen partits més complicats i caldrà seguir treballant amb ganes per assolir els objectius!

Ens veiem el proper cap de setmana, que juguem contra el mollet.