Imprimir
Categoría: Aleví C
Visto: 2336

PALAUTORDERA U.E. 4-0 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Partit molt travat i que vam veure un Vilanova que atacava amb alguna pinzellada, però sense fortuna de cara a porteria.

El partit va començar i semblava que serà un vendaval per part de l’equip visitant, ja que el joc de pilota era bo, defensivament no teníem cap problema, ja que els locals no arribaven amb molta claredat, però nosaltres vam perdonar molt cara porteria.

Va continuar el partit i els davanters tenien una oportunitat rere l’altre, però sense fortuna com ja he comentat anteriorment. El Palautordera va anar fent el seu treball mica en mica i sense tenir presa, com una formiga recollint menjar per l’hivern, i quan nosaltres estàvem més forts i semblava que el gol estava a prop, pum! Gol en contra.

A partir d’aquí els nanos van estar lluitant sense parar fins al final, però no va poder ser i en errors puntuals van arribar els gols del Palautordera, tancat el marcador i deixant-lo en 4-0.

El treball va ser bo, però no va poder ser aquest cap de setmana, esperem que seguim amb la mateixa línia, perquè hi ha una millora cada dia.

Equip: Sergio, David, Nil, Marc Corrales, Eloy, Pol, Eric, Quique, Dani , Ricard i Luigi.

Arià Puig Layrón