Imprimir
Categoría: Aleví C
Visto: 2326

C.F. VILANOVA 2-5 LES FRANQUESES C.F.

Partit on vam poder veure la millora dels nostres nois respecte el partit d’anada, ja que, el resultat del Municipal de les Franqueses vam rebre 16 gols.

El partit va començar amb un Vilanova molt ben col·locat en defensa i evitant les entrades dels davanters a l’àrea, obligant a fer centrades des de banda o xutant sense perill des de fora de l’àrea. Al minut 6 van tirar a terra la nostre muralla defensiva i van posar-se per davant.

El partit estava maco i vam disposar d’ocasions per empatar el partit, però no van voler entrar algunes i altres el porter estava molt atent per aturar la pilota.

A la mitja part el resultat era de 0-3, però podíem estar contents de la gran feina que estàvem fent en defensa, però faltava alguna cosa més per veure el bon treball, que era un gol com a mínim, i així va ser només sortir a jugar el tercer quart l’Eloy es va trobar amb un regal del porter que no va desaprofitar fent una gran vaselina.

El partit estava agafant ritme i estava molt maco, però va posar-se més maco per la part visitant que la local quan en 5 minuts van fer el 1-5, però no li vam perdre la cara al partit i quan semblava que no faríem cap gol més, el nostre central va fer una centrada a l’àrea des del nostre propi camp fent que el seu defensa, amb tota la mala fortuna del món, refuses cap a la seva pròpia porteria fent el 2-5 definitiu.

Felicito al equip pel gran treball que esta fent, perquè la millora és visible dia a dia.

També aprofito per donar la benvinguda a l’equip a en Marlon que va debutar fent un bon partit.

Equip: Sergio, Aleix Pulido, Ricard, Marc Arcos, Marc Corrales, Marlon, Eloy, Pol, Luigi, Nil, Dani i David.