Imprimir
Categoría: Aleví C
Visto: 2455

C.F. VILANOVA DEL VALLES 4-3 OLIMPIC LA GARRIGA

Una altre victòria al sac que significa que en tot el mes de Maig no haguem perdut cap partit contra equips veïns al club.

El partit va començar amb moltes proves per part de l’entrenador, ja que era un partit amistós i estem començant a treballar de cara l’any que ve.

La primera part va ser bastant bona, l’equip estava molt ben col·locat a darrere i sortint a l’atac molt bé, però quan s’estava acabant el primer temps varem veure un dels millors gols que ens han fet aquesta temporada, el davanter de la Garriga va retallar al defensa cap a fora com si fos David Villa i amb tota la intenció del món la va clavar a l’escaire, fent impossible l’estirada del porter.

El segon quart varem sortir amb les idees més clares i el marcador va posar-se enseguida 3-1, els nanos es van relaxar i van jugar molt millor.

El tercer quart va arribar el 4-1 i llavors va passar el que sempre passa en aquests casos que et veus tant superior als contraris, que et relaxes i et claven un gol que dona vida al equip que va per darrere al marcador.

Amb el 4-2 varem arribar a l’últim quart i va ser quan la Garriga va fer el gol que ens posaria l’ai al cor fins que l’àrbitre senyales el final del partit. Vam saber defensar molt bé i el partit va ser nostre finalment.

Felicitar a l’equip pel bon partit que va fer.

Equip: Alexis, Marc Arcos, Marc Corrales, David, Marlon, Ricard, Luigi, Nil, Dani, Eric, Arnau, Pol i Kike.