Imprimir
Categoría: Aleví C
Visto: 2334

Aleví: Olímpic la Garriga, C.F. “D” 4-4 Vilanova del Vallès, C.F “C”

El diumenge 3 de novembre de 2013 el Vilanova va empatar al camp de la Garriga. Després d’un bon primer quart amb força bon joc i posar-se per davant amb un 0-2, van començar els problemes.

El segon quart va ser un dels pitjors del que portem de temporada. Sense idees amb atac, estàtics i amb una correcte pressió de la Garriga, els jugadors no van ser capaços de trobar espais ja que, en línies generals, la mobilitat i desmarcatges dels jugadors van ser minses. També, va ser un quart on els jugadors van sortir una mica despistats i descol·locats, tot fent errors treballats i corregits en els entrenaments. El final del quart va acabar amb 2-3.

Tot seguit, al començament de la segona part (al tercer quart), el Vilanova va sortir amb una altra mentalitat i va anar pel partit, però un parell d’errades defensives van condemnar a l’equip. Les errades van ser les següents: un dels mitjos d’aquell quart va sortir amb pilota controlada i conduint, quan va tenir dos adversaris a sobre enlloc de passar-la va voler fer una ruleta, amb conseqüència de pilota perduda quan l’equip sortia a l’atac, per tant, els carrilers no podien reduir l’espai i el central es quedava sol davant un 3c1 en inferioritat defensiva pel Vilanova. L’altra errada va ser no saber tancar bé els espais en defensa, concretament, els carrilers no van complir amb el treball defensiu que se’ls demana aquest any i els mitjos i central no van saber sobreposar-se a la situació plantejada (intentant bascular i tancar els espais deixats pels altres companys). Al final del quart s’arribava amb 4-3, tot i ser un allau de joc ofensiu del Vilanova, ja que va disposar de 7-8 ocasions clares (una de les quals va acabar amb travesser i l’altre amb pal). En aquest quart la Garriga va generar poc joc i poques ocasions de gol.

A l’últim quart, s’arribava amb la necessitat d’empatar per després intentar remuntar el partit. Tot i l’esforç de l’equip fins als últims minuts no es va poder aconseguir l’empat. Aquest es va donar després d’un corner encontra, aprofitant els espais deixats per la Garriga, ja que no va tancar al darrere. D’aquesta manera, un jugador del Vilanova es va situar a mig camp escurat a banda sense que l’equip rival es dones compte. Gràcies a això es va poder fer una contra ràpida que va significar el gol i l’empat final.

Tot i aquest començament semblant a una “muntanya russa”, hem de tenir present que TOTS estem formant als nens com a persones i jugadors, i aquest ha de continuar sent l’objectiu principal per sobre la competivitat pura i nata. Tot i així, tots volem guanyar i fer bé les coses, però això és una conseqüència del treball ben fet. Per tant, hem de continuar treballant fort, amb ganes i esforçar-nos al màxim tots plegats per seguir millorant i creixent.

Amunt Vilanova i a seguir endavant que queda molt per fer!!!