Imprimir
Categoría: Aleví C
Visto: 2295

VALLÈS, C.AT. “B” 1-7 VILANOVA DEL VALLÈS, C.F. “C”

   

Primer de tot, abans de posar-nos a comentar una mica el partit, ens agradaria felicitar als jugadors. Tant ells com nosaltres necessitàvem d’un partit així per reafirmar que anem pel bon camí, encara que falta molt per fer. No ha estat un començament fàcil, ja que els canvis de metodologia, filosofia de joc i formes d’actuar i fer han canviat.

Passant a comentar el partit, el Vilanova va sortir concentrat, intens i amb les idees molt clares del què havíem de fer. Els darrers dos partits ja es va començar a veure una mica el canvi, però com molt bé hem dit, aquest partit ha servit per reafirmar-ho.                                                          

L’equip va sortir molt endollat i després d’uns minuts incerts, on tant el Vilanova com l’Atlètic del Vallès volien la pilota i jugar-la des del darrere, immediatament aquesta va ser per l’equip visitant. Es va saber llegir bastant bé quan jugar en curt i quan en llarg, com havíem de pressionar, quan havíem de tocar o ser més directes, etc. Per tant, podem afirmar que va ser de llarg el partit més complert, bonic i vistós de la temporada. No obstant això, encara hi ha aspectes a millorar i, per tant, a seguir treballant; però sobretot hi ha conductes disciplinàries a eradicar com equip que som.        

  

Tots els jugadors van respondre positivament a les posicions que van jugar i a les tasques que havien de fer. Tot i així, hi ha moments que es baixa la mentalitat defensiva pel fet d’anar guanyant, i això hem d’evitar que passi. S’ha d’estar els quatre quarts concentrat al màxim amb el partit.

  

Enhorabona equip!

  

Jordi Rabassa

 Jordi Abelló