Imprimir
Categoría: Aleví C
Visto: 2324

VILANOVA VALLÉS C.F “C”  4-4 LES FRANQUESES, C. F. “B”

El dissabte 23 de novembre l’Aleví C de Vilanova va disputar la vuitena jornada del campionat de lliga. Només començar el quart el Vilanova va demostrar la seva superioritat, tot realitzant un bon joc i un domini en quasi totes les facetes del joc. Es va jugar intens, concentrat, amb molt bona actitud i labor per fer bé les coses. Però després de ser el millor inici de partit del que va de lliga i un dels millors quarts, tot va quedar en un no res. Només començar el segon quart l’equip va fer una baixada: es va deixar de pressionar, es va recular més del compte, es va perdre la “frescura” del començament i es van cometre errors en la sortida de la pilota i en el marcatge en zones de finalització rivals. Tot això va provocar que d’un 2 a 0 a favor en el primer quart es passes a un 2 a 3 a la mitjà part del partit.

Al començament de la segona part i després d’un descans de reflexió de grup, l’equip va sortir pel partit. Es va aconseguir l’empat a 3. Acte seguit Les Franqueses es va tornar a avançar al marcador per acabar amb l’empat a 4 final.

Va ser un partit disputat fins l’últim moment i amb oportunitats clares de gol per posar-nos per davant en els últims minuts del partit. Penso que el joc de l’equip les darreres dos jornades, tenint en compte l’equip adversari (i en el cas de la Llagosta les dimensions del camp i les condicions climatològiques), ha millorat satisfactòriament. Crec que el grup es mereixia més i no pas acabar amb un sabor de boca estrany.

A seguir treballant fort i felicitar als jugadors!!!

Gols: Roman (1), Joel (2) i Eric (1).