Aleví B

VILANOVA DEL VALLÈS 0-5 ST. AGNÈS

La presente jornada presentaba ya problemas desde un buen comienzo, al presentarse nuestro equipo con tan solo 7 jugadores disponibles. Eso ponía las cosas un poco más difíciles, ya que cómo de costumbre, no íbamos a contar con ningún suplente.

El partido empezó bastante igualado por parte de ambos equipos, luchamos sin cesar durante los primeros 15 minutos esperando el ansiado descanso. Los jugadores, que habían sido advertidos desde un buen principio, salieron al campo con tensión y apretaron todo lo que pudieron durante aquel primer cuarto. Ese mismo hecho, implicó el cansancio de varios a medida que pasaban los minutos.

Con el 2-0 en contra aún quedaba la esperanza por el continuo ataque que perpetuaban los delanteros del Vilanova con la ayuda de sus medios. Fueron bastantes las ocasiones de gol que tuvimos y, desafortunadamente ninguna de ellas quiso entrar, dejando en el camino tres o cuatro palos a portería y un par más de disparos que el portero pudo despejar.

Entrados ya en el tercer cuarto la intensidad de nuestro equipo había bajado por completo, los jugadores se vieron obligados a dosificarse para poder llegar al final del partido, mientras que el contrario, que se beneficiaba de sus recambios que salían frescos al campo y daban la posibilidad de descansar a sus compañeros, continuaron apretando hasta el final del partido, y les permitió ampliar su ventaja en 5-0.

Una semana más ambos jugadores y entrenadores se van contentos por el trabajo en el campo, pero bastante decepcionados en cuanto a los recursos que se les ofrece.

Joan Ginjaume i Xavi López.

C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 1-1 LA ROCA DEL VALLÈS

Gran actuació dels Vilanovins on s’ha vist una clara millora de joc i sobretot una gran fluïdesa amb la pilota.

La primera part els grocs i negres han sortit amb poca intensitat i el joc no era fluid. Això, en un mal entès entre defensa i porter ha fet que La Roca marqués el primer gol.

Durant la segona part i la resta del partit la cosa ha millorat. El Vilanova ha sortit amb més ganes, el control del joc i possessió era nostre però fallava sempre el xut o el últim passada abans de marcar.

La tercera part ha continuat igual i finalment Mateo amb una mini vaselina ha marcat el gol del empat.

En el últim període, la tònica del partit era seguia igual i aquí però bons contraatacs del rival podrien haver fet que marxéssim amb una derrota. Justament, no ha estat així.

Per concluir, felicitar al gran esforç ja que no teníem reforços i entrenar per continuar d’aquesta forma i esperar que els bons resultats ens acompanyin de nou

AMUNT VILANOVA!!

Joan Ginjaume

LLINARS DEL VALLÈS  7 – 1  ALEVI B

Tot i l’escandalós resultat, el partit i la forma de joc dels dos equips no correspon al resultat reflexat. Es podría dir que el Vilanova va fer més per guanyar el partit que el Llinars, pero a causa del seu davanter més alt i robust que els nostres defensors i els seus grans xuts se’n van endur el partit.

Per part del nostre joc, la defensa va estar bastant bé, sent agressiva quan feia falta i no deixa’n gaires espais. Per part atacant malgrat els pocs xuts que varem disposar, varem fer bones combinacions pero s’ha de dir que la seva defensa estaba ben colocada sobre el terreny.

Per part nostre, continuarem esforçant-nos i entrenant per remuntar i aconseguir bons resultats, ja que aquestes últimes jornades están sent bastant injustes per a nosaltres.

Joan i Xavi

ALEVI B  1 – 5  MOLLETENSE

La mala ratxa en resultats del Vilanova continua, pero el joc ha millorat bastant sobretot en defensa. Davant un equip que toca molt bé la pilota com el Molletense.

La primera part, el Vilanova va sortir adormit, amb moltes imprecisions en defensa i això va fer que ens marquessin 4 gols en el primer quart. Després de rebre aquest escarment, el Vilanova va reaccionar i van defensar agressivament “en el bon sentit”, la cual cosa al segon quart el parcial era de 0 – 0.

El segon quart va seguir amb la mateixa forma. Apart del gran gol de Mateo, només varem rebre 1 gol més i per mala sort del porter i varem disposar de 3 contraatacs molt perillosos que podrien haver ficat emocio al partit.

Esperem que les coses vagin milloran i a seguir a entrenar amb força.

AMUNT VILANOVA

Joan i Xavi

VILANOVA 3-4 LA LLAGOSTA

Aquesta jornada, l’Aleví B va jugar el dissabte al camp municipal de Vilanova del Vallès a les 12:00h contra La Llagosta.

El Vilanova del Vallès, per mancances en la seva plantilla degudes a malalties inesperades o a absències, es va presentar al camp sense porter i amb només dos canvis, cosa que els obligava a tornar-se per a tenir porter tot el partit.

El partit va començar amb un clar domini de l’equip local, qui es va avançar al marcador en primer lloc al primer quart del partit. Van anar ampliant el seu avantatge a mesura que van passar el segon i el tercer quart, i l’equip continuava lluitant i donant el màxim de sí en cada jugada del partit.

Arribat el 4rt quart, el Vilanova va canviar bruscament la seva manera d’enfocar el partit, i per culpa d’aquest error tàctic, es va veure clarament superat amb molta inferioritat davant l’adversari, a qui només li van caldre 10 minuts per donar-li la volta al marcador.