C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 3-1 C.F. SABADELL NORD

Després de tantes derrotes i tant patiment... PER FI! Una victòria que ens donarà molta moral per afrontar molt millor aquest final de temporada que ha mida que passin els dies serà més emocionant.

El partit va començar amb un Vilanova molt còmode esperant a ¾ de camp a l’equip visitant, només provaven de sorprendre amb pilotes llargues, no tenien les idees clares ni tampoc tenien espai per poder jugar la pilota. La col·locació era de 10 per part dels nostres nanos.

A mida que passaven els minuts l’equip estava més còmode al camp i anava avançant les línies i creant les primeres ocasions de gol. L’equip visitant no creava ocasions clares de gol en cap moment, l’equip estava defensant molt bé i el nostre porter solucionant molt bé les poques errades dels defensors.

Quan acabava el 2 quart i semblava que continuaríem sense gols, un xut molt innocent d’en Bruno passa per sota les cames del porter i s’introdueix a l’interior de la porteria, fins ara aquests gols ens els feien a nosaltres, però en aquest partit va canviar la sort.

Amb el 1-0 vam arribar al descans i l’equip estava super motivat. El tercer quart va tenir molta intensitat i l’equip visitant va posar-nos les coses més difícils creant més ocasions de gol, per què donàvem massa distancia als contraris i arribàvem tard fent faltes innecessàries i que eren ocasions clares per l’equip visitant que tenien bons llançadors. Desprès de la sortida d’un corner l’equip va ajustar-se malament i l’equip visitant va poder empatar, això si abans de l’empat, els nostres nanos a peus d’en Marc de Diego, va estavellar una pilota al pal, que podria haver donat un gol que hagués matat al Sabadell.

L’equip no va baixar els braços i vam arribar a l’últim quart amb l’empat. Vam tornar a estar molt còmodes i al contraatac van matar el partit, després d’un corner que no va entrar de primeres, va enganxar la pilota a la frontal de l’àrea en Marc Gallardo que amb la puntera va enviar la pilota a l’escaire fent impossible l’estirada del porter. Acte seguit després d’una molt bona jugada col·lectiva deixava en Pau Navarro sol davant del porter que no perdonava i feia el gol de la tranquil·litat total.

Moltes felicitats per la victòria, però sobretot per l’actitud i el sacrifici que va fer cadascú per treure el màxim de rendiment possible per aquest partit.

Ara a pel C.E. Sabadell!!! Equip de la part alta de la classificació, però que li posarem les coses difícils segur i intentarem donar la sorpresa!!!

Del primer a l’últim!

Equip: Pol, Marc Gallardo, Marlon, Arnau, Alejandro, Dani, Marc de Diego, Pau Navarro, Ihzan, Bruno i Pau Vives.