C.D. LA LLAGOSTA 4-1 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Imatge molt millorada per part dels nostres jugadors, partit molt lluitat i amb molta motivació. Afrontarem el final de temporada amb aquesta actitud i segur que els resultats seran molt més positius.

El primer i el segon quart van ser un vendaval de ocasions, col·locació perfecte i jugant la pilota amb criteri, buscant les esquenes dels migcampistes, on torbàvem sempre el nostre davanter o un migcampista nostre. L’equip va lluitar molt durant aquests quarts i el resultat era de 0-1 a favor del Vilanova, creant moltes ocasions i fent patir de valent a l’equip local. Abans de finalitzar el segon quart amb una jugada on semblava que no ens farien mal, després de treure de banda va arribar l’empat.

Els últims quarts la dinàmica va ser la mateixa, però els nostres jugadors estaven cansats no podien aguantar el ritme tot el partit, però deu ni do perquè no va ser fins a ultima hora quan van remuntar el partit.

Llàstima de no transformar les ocasions que van tenir al principi sinó el marcador hagués estat molt diferent i molt probablement a favor nostre.

Donar les gracies per aportar la seva experiència al senyor Jose Maria Arrufat que ha estat la nova incorporació fins a final de temporada.

Ànims nois hem de continuar així!

Equip: Pol, Marlon, Marc Gallardo, Pau Navarro, Pau Vives, Marc de Diego, Ihzan, Bruno, Dani, Arnau i Alejandro.