LA LLAGOSTA 0-1 VILANOVA

Partit molt emocionant el que es va viure aquest diumenge passat, dos equips que lluitaven per la segona plaça i intentar pujar com a millor segon, va tenir les característiques d’un partit físic, treballat i marcat per detalls de qualitat.

Va ser el Vilanova qui va portar el pes del partit durant els primers 25 minuts, sabíem com fer mal a La Llagosta i com havíem d’actuar en defensa, en l’acte ofensiu vam tenir un mig del camp molt treballador on es va veure un gran esforç físic, amb dos tres tocs volíem arribar al nostre punta enganxat al seu lliure i unes bandes obertes que no tindrien problema alhora del fora de joc, pel fet que ells jugaven amb lliure i tres defenses. En la defensa sabíem des del primer moment que el perill ens arribaria en pilotes llargues a un extrem molt ràpid, que vam saber tapar des d’un bon inici i va passar desapercebut durant tot el partit, i en les pilotes parades que és on ens van poder fer mal.

Vam saber trobar dos ocasions clares de gol ben ràpidament en grans jugades per la banda, per on més ens agrada, on Sanju li pararia la pilota la portera i a Prims se li aniria fregant el pal en la ocasió més clara, però poc després en el 15, en una diagonal de Sanju, s’aniria per la banda i retallaria a dos contraris per finalitzar amb gol. Estàvem mantenint un gran nivell de futbol des del porter fins al davanter, i vam tenir una nova ocasió amb un xut llunyà de Moya, però al minut 25 vam acusar l’esforç i el constant càstig del sol, va provoca que afluixéssim els últims 10 minuts, on els visitants van donar un pas endavant trobant-se amb una doble ocasió de gol seguida que va acabar amb dos travessers, després d’una falta i el seu respectiu rebot. Vam finalitzar la primera part amb avantatge el marcador però amb 35 minuts per endavant molt intensos i exhausts.

La segona part va ser una tònica més física, no tant de possessió tot i que, vam disposar de claríssimes ocasions de gol, Dani en dues vegades i Adri amb un xut llunyà, també Sanju amb un xut que els contraris treurien sota pals. Els contraris amargats en el joc on només van poder traspassar la defensa una sola vegada, on Leo va solventar amb una segada com a últim home, van intentar-ho amb pilotes parades constantment, però en cap d’aquestes van fer perill. El partit va finalitzar amb un 0-1 final, molt merescut i treballat.

Seguim lluitant per l’ascens de categoria, objectiu que portem perseguint des de la primera jornada, i no hi hauria res millor que aquesta gran recompensa per aquests nanos que porten treballant tan i tan, sense dubte, la millora en el joc s’està demostrant i volem acabar la lliga guanyant tot el que queda.