Imprimir
Categoría: Infantil A
Visto: 2195

VILANOVA 5-0 PARETS

Tornem al que més ens agrada, al futbol! Aquest any es presenta un nou repte amb gairebé quasi totes les cares de l’any passat, amb 4 ajudes més com a jugadors i un entrenador al nostre costat de més.

Com bé he dit abans, tornem a tenir al mateix equip però amb l’avantatge que aquest curs som de segon any, un equip sòlid amb grans objectius per complir, i si tots fem les coses com calen, podem gaudir totalment d’aquesta temporada.

El partit comença amb molta intensitat amb un ritme de toc de pilota molt fluït i consistent, no deixàvem al rival tenir la possessió i buscàvem les jugades de canvis de joc d’una banda a l’altre per poder arribar a porteria contrària. No van ser nombroses les ocasions a porteria rival però si alguna de molt clara, una d’aquestes va ser treta amb les mans sota pals, però ja sabem i tenim clar que els àrbitres tenen un paper molt difícil a dins del camp. Pel que fa el visitant no van tenir ocasions de perill, però quan s’apropaven a la nostre àrea era per pèrdues en les nostres passades a línia mitja del camp.

Ens vam anar a la mitja part amb un 0-0, però contents del nostre joc, sabíem que havíem desgastat al rival corrent darrere la pilota i els únics factor a millorar era l’agressivitat, ser més consistents a l’hora de robar pilotes i més protagonisme al mig del camp. I així va ser, vam jugar una segona part magnífica sense ocasions rivals i amb una mostra de joc per part nostre exemplar, trencant el marcador amb una bona jugada de Matu amb una excel·lent definició, seguidament dos jugades iguals però a bandes contràries que arribarien a passades de la mort per batre al porter del Parets. Van ser innumerables les ocasions, i una gran superioritat en tots els aspectes.

Finalment dir, que aquest any s’ha de gaudir, som un gran equip però que ha de fer les coses amb esforç i treball, no ens podem acomodar en ningun aspecte i s’ha de seguir aprenent, perquè tot i ser un gran partit, hi ha molts factors a poder millorar.

Gols: Dani(1), Matu(2), Sanju(1), Adri(1).

Dani Sabaté