Imprimir
Categoría: Infantil A
Visto: 2123

PONENT 3-2 VILANOVA

  

Aquest passat dissabte s’ esdevenir un partit molt disputat entre dos candidats a quedar a la part alta de la classificació, tot i així, i per desgràcia va estar marcat i tacat per l’àrbitre.

 

El partit comença amb un Vilanova agressiu, que en el minut 4 rep un gol amb un més que clar fora de joc del davanter del Ponent, un equip local molt i molt físic, amb dos jugadors de moltíssima alçada. El Vilanova tot i així dominant la primera part va seguir amb la seva agressivitat però sense crear perill, adaptant-se a un camp petit com és el d’aquest barri de Granollers i perjudicial al seu estil de joc. Novament al minut 15 un jugador del nostre equip queda estès al terra i va ser atès per l’àrbitre, però l’equip visitant sense que el responsable de fonamentar les regles del joc en els camps reiniciés el partit amb el xiulet, va sacar ràpidament i va marcar el segon gol. A partir d’aquí començarien les jugades ofensives de perill a favor vilanoví, primerament Dani xutaria una pilota al costat del pal i poc després Corbera marcaria el primer gol visitant amb una bona definició davant del porter. Jugades posteriors, Dani va enviar una pilota al travesser, però es va refer d’aquesta estavellada pocs minuts després  amb el gol que posaria l’empat al marcador.

 

Ja a la segona part va arribar un domini més clar del Ponent, també marcat per la seva superioritat física, arribaria amb dues ocasions de perill de faltes laterals sense èxit per part local, però a la tercera farien el seu tercer i definitiu gol. Ja a remolc, Capi va disposar d’una engaltada a la frontal de l’àrea que el porter local desviaria amb seguretat per damunt de la porteria.

 

Bona imatge la de l’equip, amb la seva exemplar agressivitat que el caracteritza que per fi es va poder veure durant tot el partit, tot i que no donés una gran imatge del joc que queda excusada per el terreny de joc.

  Dani Sabaté