Imprimir
Categoría: Infantil A
Visto: 2125

VILANOVA 6-1 LLIÇA DE VALL

Novament un partit el qual guanyem amb un resultat exultant, però que ens dóna falsa confiança per les pròximes jornades. És el tercer partit de lliga i seguim tirant pels terres les primeres parts, sense intensitat ni motivació, amb alguns jugadors amb falta de ritme i sense ganes. Va ser una primera part amb molta falta d’ocasions per part local i amb un equip visitant molt fluix i amb poca creació de perill. Al descans el Vilanova s’anava amb un marcador favorable de 1-0 gràcies al gol de Moia de rebot.

A la segona part es va veure el Vilanova que ens agrada a tots, un Vilanova agressiu, sense donar opcions al contrari, amb ganes i ritme, amb molta profunditat en bandes i toc en el mig del camp. Gabri feia el 2-0 amb un gran xut des de més enllà de la frontal i Leo el tercer amb un seguit de rebots després d’un córner. Sanju faria els 3 posteriors amb grans passades de Dani i un de jugada individual. El Lliça faria el seu gol en un error defensiu amb un xut des de fora l’àrea.

Per acabar repetiré que no es pot tirar primeres parts, els partits duren 70 minuts, i amb la poca intensitat que anem els primers 35 minuts, molts equips ens guanyaran i ens anirem amb resultats desfavorables a casa.

Gols: Leo(1), Moia(2), Sanju(3), Gabri(1).