Pª BARC. SANT CELONI  3-1 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Bon partit d’actitud, però en tres errades defensives rebem tres gols que marquen el partit

Primera part on els nanos van sortir a plantar cara a un Sant Celoni guiat per un jugador que va participar en totes les jugades que feia el equip local i que va fer-nos molt de mal atacant. Intentàvem jugar la pilota, però va ser bastant complicat, ja que, estaven molt ben col·locats en el camp. Aquest quart va acabar 0-0, gracies a un gran treball defensiu de Pablo i Marc Fernández.

La segona part va ser on el jugador del Sant Celoni ens va fer més mal, ja que va fer el 2-0 ell solet. Va fer unes bones jugades per banda entrant a l’àrea i clavant la pilota allà on no pogués el nostre porter. Encara que va encaixar 2 gols, minuts abans havia evitat que marquessin dos gols més. Abans d’acabar aquest quart, en Manel va fer el llançament d’un corner connectant molt bé amb en Pau que va enganxar una volea i va fer el 2-1, així acabaria el segon quart.

La tercera part va ser de lluita, però sense premi pel Vilanova i on va rebre el càstig final en forma de gol. El 3-1 va ser definitiu.

La quarta part el Vilanova va sortir a pel gol, però van trobar-se amb una portera molt encertada i que vam acabar felicitant pel gran partit que va fer.

Felicitar l’equip pel gran treball que va fer, ja que va disputar totes les pilotes i va intentar fins el final jugar totes les pilotes que es podien. Encara tenim una assignatura pendent amb el gol, som dels equips menys golejats de la lliga, però també dels que menys gols fa.

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Martin, Marc Fernández, Marc Molist, Xavi, Joan i Manel.

Hem de continuar en aquesta línia. Ànims!