CANOVELLES U.E.  2-2 C.F. VILANOVA DEL VALLÈS

Un cap de setmana més de futbol, on vam poder veure un Vilanova amb moltes ganes de jugar a futbol i passar’s-ho bé jugant. El partit va ser de domini visitant durant totes les parts que es van disputar al camp municipal de Canovelles.

La primera part va ser de domini visitant, però no teníem el dia de cara a gol, construíem la jugada molt bé, però quan arribàvem a davant de porteria, o ens trobàvem el porter del Canovelles que va fer un partit molt bo, la tiràvem fora o al pal. Aquesta part va finalitzar 0-0.

A la segona part el Canovelles es va avançar en el marcador fent el 1-0 en un gol amb una mica de fortuna que bota davant del porter i li passa per sobre. En aquesta part el Vilanova va seguir buscant el gol amb grans jugades de calitat creades per tot l’equip, però no teníem sort. ( Ens anul·len un gol per fora de joc )

La tercera part va ser un altre cop de domini visitant, però tampoc vam tenir sort en aquesta part. Destacar l’esplèndida actuació en aquesta part d’en Manel, Xavi i Pablo que durant tot el partit van estar molt motivats i posant ganes des de el primer minut.

La quarta part va ser la més emocionant, on vam poder empatar amb un gol de Joan a una gran passada de sac de banda de Martin. El Vilanova va seguir tocant i tenint el control de la pilota fins que en una gran jugada col·lectiva va fer el 1-2 Xavi. La mala sort que vam tenir en tot el partit ens va acompanyar fins el final, quan el àrbitre anava a xiular el final del partit un contra-atac del Canovelles, on el porter visitant no esta encertat, li fan una vaselina que va significa el 2-2 definitiu i immerescut per totes les ganes que van posar els nostres jugadors.

Resum general: Molt bon partit dels nostres nanos, que van posar més ganes que mai i que van jugar la pilota molt millor que el primer partit de lliga.

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Martin, Marc Fernandez, Marc Molist, Xavi, Joan i Manel.

Hem de continuar en aquesta línia. Ànims!