C.F. VILANOVA DEL VALLÈS 2-0 SANTA EULALIA ROÇANA C.E.

Primer partit de lliga on hem pogut veure bons detalls i molts aspectes que s´han de treballar al llarg de la temporada.

Bona primera part on l’equip local ha pogut jugar i fer un gol. El gol va ser d’en Xavi en una jugada col·lectiva molt bona. L’equip contrari va donar-se compte de que si no ens pressionaven, els hi fèiem molt mal.

La segona part va ser més igualada i l’equip visitant va pressionar més, dificultant que poguéssim jugar la pilota amb facilitat i forçant-nos a jugar a un futbol que no ens agrada (a la pilotada).

La tercera part va ser un altre cop més igualada, ja que vam estar millor organitzats al camp i vam poder ampliar la nostre avantatge sobre el rival després d’un corner continuat per una gran jugada de Xavi que acaba assistint cap a Marc Molist que fa el 2-0 en un xut creuat.

De l’última part destacar l’actuació de l’Andreu i d’en Pablo que gracies a les seves actuacions van fer possible que la porteria local no rebés cap gol.

Felicitar al equip contrari pel gran partit que van fer l’equip contrari. Hem de continuar igual i així millorarem!

Equip: Andreu, Pablo, Pau, Guillem, Martin, Marc Fernandez, Marc Molist, Xavi, Joan i Manel.

Hem de continuar en aquesta línia. Ànims!