MARTORELLES 2-8 VILANOVA

Partit plàcid el que vam tenir al camp del Martorelles, un partit que ens va servir per seguir endavant en la classificació amb el mateix coixí i sumar tres punts més. El partit va ser còmode des de el principi, on Hugo va obrir el marcador amb un xut que en el seu rebot amb l’efecte de la pilota va fer que entrés a dins, Fontanals va aconseguir el segon gol i just després el Martorelles va fer el seu primer amb 1 contra 1 amb Lluís. Ja en la segona part Aleix per partida doble i Hugo novament van matar el partit amb un marcador de 1-5 que en les següents parts, encara s’ampliaria més. Ja començada la tercera part, l’equip volia més gols i Aleix i Hugo farien els seus hattricks particulars i Rafa marcaria el vuitè i últim gol a la part final del partit. El Martorelles va poder fer l’últim gol a l’últim minut amb un xut creuat on Raül no va poder fer davant un gol molt bonic i que just abans va fer una gran parada d’1 contra 1, aturant una difícil pilota.

Finalment dir, que l’àrbitre no va donar dos gols a Lluís quan la pilota va entrar i el porter contrari va aturar darrere de la línia, l’àrbitre era el senyor Risueño, que qui el conegui, ja sabem de les seves bromes i arbitratge particular.

BONA SETMANA SANTA, A DISFRUTAR D’UNA SETMANA SANTA SENSE ENTRENAMENTS!!!