Imprimir
Categoría: Prebenjamí B
Visto: 2384

VILANOVA 4-0 PALAU SOLITÀ

 

Una vegada més ens trobem amb una victòria merescuda i molt i molt treballada, partit contra un visitant de la zona alta, el qual estava molt ben organitzat defensivament i treballava un joc de toc des del darrere. Vam sortir una mica adormits i amb dificultats per arribar a les bandes amb la pilota. Va ser una primera part d’anada i tornada, arribant pocs cops a porteria contraria, sense ocasions de gol clares i de recuperacions a mig del camp, novament amb una gran defensa avançada i tallant tot allò que podia crear perill, l’equip visitant només va gaudir d’una ocasió clara en tot el partit, mostrant el gran esforç defensiu i rigor tàctic que fan els jugadors des del primer fins l’últim jugador.

 

A la segona part, després de poder parlar amb els jugadors van sortir amb idees més clares, sobretot les bandes, les quals no estàvem aprofitant i on hi havia molt recorregut i espai per poder avançar amb pilota els peus, tot i així les ocasions no les trobàvem i amb un gran partit de Rafa, carregant-se l’equip a l’esquena es treu un potentíssim xut creuat des del vèrtex de l’àrea que fa pujar el marcador, dos minuts després Rafa troba de nou la xarxa i posar un marcador més tranquil·litzador per l’equip. A la tercera part ja amb un Palau més llançat a l’atac, no vam perdre la possessió ni posició, seguíem sense deixar espais entre la defensa, fet que ens va permetre fer ocasions més clares d’atac, les dues darreres parts vam trobar moltes més passades a l’espai que podien significar clares ocasions de gol. En el final de la tercera part, tal i com hem dit d’una passada d’Aleix a Roger buscant el forat arriba el tercer gol i en la següent jugada, amb un eslàlom individual d’Aleix, marcaríem l’últim gol del partit.

 

La última part va ser de nou 10 minuts de recuperacions de pilotes i molt rigor tàctic defensivament, van anular un gol els contraris per fora de joc i ja en la última ocasió del partit, el davanter contrari anava sol contra la porteria i la gran velocitat d’Aleix el va fer permetre arribar en segada per tallar la jugada netament, on es va reclamar penal, però sense dubte va tocar única i exclusivament pilota.

 

Finalment dir, que el camí que seguim és l’adequat i repetir que el treball fet en els entrenaments cada cop es mostra més en el camp, després de treballar el cop de cap durant la setmana, s’ha pogut veure com alguns jugadors perdien la por al rematar de cap. Tenim un coixí més ampli en el liderat i l’objectiu de celebrar la lliga s’aconseguirà si seguim així. Felicitar els nois pel gran esforç durant els moments de treball. 

 Dani Sabaté