Vilanova  2-4  Cardedeu

Després de patir una derrota contundent contra el líder de la lliga la jornada anterior, l'aleví C del Vilanova va ser incapç d'abandonar la mateixa dinàmica perdedora en el primer tram de partit.

Els jugadors, mostrant una  passivitat inexcusable, van veure com un rival mediocre els hi havia etzibat tres gols en quinze minuts. Aquesta apatia inicial va ser substituïda per una reacció paulatina dels locals que, en un segon i tercer quarts molt bons, van ser capaços de posar-se 2-3 al marcador.

Només la falta d'encert de cara a porteria i una petita errada defensiva van privar al Vilanova de culminar una remontada que hauria aconseguit esmenar el desastre de la primera part.

El resultat final, doncs, resulta enganyós pel domini que han exhibit els locals durant la major part de l'encontre, però no excusa la seva falta de concentració i actitud en el tram més decisiu del partit.