Categoría: Infantil A
Visto: 2425

VILANOVA 4-1 LES FRANQUESES

Gran partit el disputat pels nostre Infantil A aquest dissabte.

Les Franqueses era el rival més complicat que quedava abans d’acabar la primera volta i un dels candidats a disputar la primera plaça del grup.

El Vilanova va sortir molt ficat en el partit i amb molta efectivitat de cara a porteria ja que els tres primers remats van ser tres gols. Així en el minut 10 el resultat ja era de 3-0.

A partir d’aquí control absolut del partit, molt seriós en defensa, intensos i anticipant-se  a totes les jugades, impedint que Les Franqueses pogués fer cap jugada d’atac.

A la mitja part es van produir tots els canvis, però ni la intensitat ni el joc es van ressentir i el control del partit va continuar sent totalment del nostre equip. L’única vegada que Les Franqueses va tirar a porta va ser a dos minuts pel final en el penal que va significar el seu únic gol.

Ha estat el partit perfecte que vol qualsevol entrenador: sòlid amb defensa, amb molta intensitat i efectiu davant.

Felicitats a tot l’equip, del primer a l’últim, pel esforç realitzat.