Categoría: Infantil A
Visto: 2595

VILANOVA 7-1 LLERONA.

Partit poc vistós el disputat avui pel nostre infantil.

A la primera part el Vilanova no ha demostrat  la seva superioritat, degut sobre tot a la falta d'intensitat i punteria. Al descans s'ha arribat amb un ajustat 2-1, però tots tres gols han sigut més producte de les errades d'uns que dels encerts dels altres.

A la segona part, els nostres infantils han apretat una mica més i la diferència real entre els dos equips si que ha estat reflectida en el marcador, arribant així al definitiu 7-1.

Vull felicitar a tots el nens per la temporada que estan fent, que descansin força,  que passin unes bones festes i que l'any vinent continuïn treballant i fent-nos gaudir com a mínim com aquest any que acaba.

Bones festes a tots el pares i familiars i agrair de part dels entrenadors el detall que heu tingut amb nosaltres.

Bon Nadal i Feliç 2012 de part del Infantil A.