Santa Perpètua 3-2 Vilanova Del Vallès

Partit Igualat entre les dos bandas. Vilanova va tindre un joc bastant bo, en canvi el Santa Perpètua era pilotes a dalt i que la agafés el delanter.

Santa perpètua es va abansar amb un contratac. Vilanova ràpid va reaccionar i va fer el empat gràcies a jugades ensellades els entrenaments. Tot al partit va ser molt igualat fins que el Santa Perpètua es va abanssar a la primera part amb un 2-1. Vilanova va fer canvis, va fer jugar els que no juguen tant i tot i així van ser els millors del partit.

Al cumençament de la segona part la possesió de pilota era per els visitant ( nusaltres), que no vam aprofitar les oportunitats que vam tindre davant del porter. Joel amb gran parades va evitar que el partit fos una golejada, i Xavier que va tindre que substituir Gerard a causa de una lesió ( Cop) va fer grans intervencions defensives i feia bons pases als espais.

Al final del partit Oriol fa una desmarcada i Xavier li posa un pase perfecte al espai i Vilanova empata 2-2. Santa Perpètua s'avança al ultim minut a causa de un error del Vilanova 3-2 a favor els locals.