SEGONA DIVISIO GRUP 7

Parets 5 ----  Vilanova del Vallès 3

Estadi Municipal de Parets del Vallès . Diumenge 14 de Novembre 10:00 h.

Partit molt disputat des de l'inici. El parets s’avança al marcador (1-0) amb un gol amb clar fora de joc. Els nois del Vilanova molt lluny de abaixar els braços, pressionaven per tot el camp. A la represa del segon quart, un contraatac del parets posa el (2 – 0). El Vilanova retallarà distancia amb una jugada molt ben traçada amb gol del interior Ilias. (2-1). Acaba el segon quart .

A la represa del tercer quart; una altre errada del Col·legiat, torna a desencisar els nostres jugadors amb un altre fora de joc de l’equip local (3-1). Una bona combinació del Vilanova acaba amb gol de Aleix (3-2). Comença l’últim quart. L’entrenador del Vilanova Miguel Àngel, esperona des de la banda els nois per a pressionar al mig del camp al Parets que amb un altre contraatac, fa pujar al marcador el (4-2). El Vilanova segueix pressionant i fruit d’aquest, arriba el (4-3) firmat un altre cop per Ilias. Intentant aconseguir l’empat, el Vilanova es llança amb tot l’equip a pressionar i el Parets amb un altre contraatac per la banda esquerra aconsegueix el definitiu 5-3. Ànims nois, amb aquesta entrega i voluntat segur que arribaran les victòries..