Aleví A

ALEVÍ A 2-1 MERCANTIL
Victoria de prestigi i cop de puny a la taula de l'aleví A contra un equip que venia escombrant a tot el que se li posava devant.
Segurament un dels partits mes tactics i mes ben executats que hem vist d'aquest equip. Esperant a mig camp per dificultar la bonísima sortida de pilota del rival, i amb possessions molt llargues per matar el ritme del partit amb l'objectiu de crear la desesperació del rival i que cometessin errors. Millor no podria haver sortit, els nens estaven impecables en la basculació i contundents quan tocava ser-ho per evitar que el Mercantil filtres pilotes als davanters.
Tal com haviem previst, al tercer quart el Mercantil començava a precipitar-se amb la pilota i aixó obria un ventall d'ocasions pel Vilanova que començava a arribar amb perill a porteria. I d'un contraatac perfectament llençat per Marc, arribaria el primer gol del partit a peus de Xavi, que feia envalentonar encara mes a l'equip.
Ja a l'últim quart i amb el rival a la desesperada, una centrada acabava rebotant a un defensa i es convertiria en el 2-0. Pero a 5 minuts del final, l'arbitre xiulava un penal mes que dubtós, que seria el 2-1.
Segona posició a la classificació, i amb un altre rival directe per aquest cap de setmana com es el Vilassar de Mar.

Albert

PARETS 4-1 ALEVI A
Primer rival de la zona alta de la taula que trobem i ho passem fatal. S'ajuntaven els fets de tenir un dels millors equips de la lliga davant, i que nosaltres vam tenir un dels pitjors dies en el que va de temporada.
Tot i avançar-nos al marcador, estava clar que tocaria patir i que seria molt difícil puntuar. Molta possessió i bona circulació de pilota a camp propi, pero sense idees i estèrils a zona 2 i zona 3.
Un rival molt ben plantat al camp en totes les situacions de partit, i amb idees molt clares amb pilota va destrossar l'entramat defensiu que ens caracteritza i ens feia ser equip menys golejat.
Als últims minuts, molta activitat en atac pero no vam poder materialitzar ninguna de les ocasions que vam tenir per maquillar el marcador.
Tot i ser una derrota dura, sobretot per la imatge donada, hem de tenir clar que jugavem contra un molt bon equip i que tenim encara molt marge de millora.
Albert.

ALEVI A 4-3 SANTA PERPETUA
Primer quart lamentable en joc i actitud, que vam salvar amb una jugada aillada que acabava en gol. El segon quart no seria molt diferent, inclus ens posavem darrere al marcador. Amb la única jugada en que l'equip treia la pilota jugada i obria ràpid a banda com anem fent tota la temporada, arribava el gol de l'empat que ens feia salvar també el segon quart.
Despres del descans, l'equip va assemblar-se mes al que estem acostumats, amb superioritat aplastant en la possesio i mes claretat de  cara al gol que ens donaria dos d'avantatge.
Ja als minuts finals de partit, degut de nou a la relaxació, el rival retallava distancies i ens faria patir fins al final.
Toc d'atenció pel Vilanova que ha abaixat molt el nivell en les dues ultimes jornades.. si volem mantenir aquesta posició privilegiada, haurem d'espavilar.
Chiqui

VILASSAR DE DALT 0-4 ALEVI A

Resultat exagerat pel que es va veure al camp.
Terreny de joc al límit de les mesures legals, i un equip molt intens van ser els obstacles que va haver de superar l'equip el passat dissabte.
Un primer quart en el que l'equip anava perdut i va trigar a reaccionar devant l'intensitat dels locals i la impossibiltat de jugar en un camp tant estret. Tot i aixo, l'equip es va mantindre ferm en defensa i en la última jugada del quart, Collado aconseguia un gol psicologic que donaria ales al Vilanova per creure en el que estaven fent.
Tot i ser un partit atipic (acostumats a fer possesions molt llargues en cada atac, les dimensions del camp ho feien molt dificil), l'equip va saber adaptar-se al que demanava el partit i tot ser un dels mes defensius que hem fet, totes les ocasions van estar del nostre costat, pero la impresionant actuacio del seu porter no feia possible matar el partit.
No va ser fins a 3 minuts del final quan Iker sentenciava el partit despres d'una serie de rebots dins de l'area.
Amb el rivan enfonsat, aconseguiriem dos gols mes en un minut que no feien justicia al marcador, pero si que ens venen perfecte de cara al aberaix

Albert

ALEVI A 11-3 SANT FOST
Segon partit i segona victoria contundent pels nostres nois que estan fent un inici de temporada ideal.
Als 7 minuts, ja teniem el partit encarrilat amb 3-0. Un inici demoledor del partit que facilitava la feina per la resta del mateix.
Va ser al tercer quart, on la relaxació i el punt d'honor del rival va permetre que rebessim 3 gols per falta de concentracio, pero que a la vegada servia com a toc d'atencio pels nanos que es tornarien a posar les piles fins aconseguir el resultat d'11-3 definitiu.
Tot i ser liders, nomes van dues jornades i no volem allunyar-nos del principal objectiu de salvar la categoria, cada dia mes aprop. Aixo es molt llarg i cal seguir treballant.