C.F. VILANOVA del VALLES     0   -   3    CALDES MONTBUI C. F.

Molt mal partit del VILANOVA. De fet va durar 4 minuts quant en una jugada sense cap perill els i regalem la pilota i ens fan el 0 – 1, no vàrem posar els cinc sentits al començament i o van pagar car.
Petita reacció del VILANOVA que en una bona jugada de XAVI C. vam rematar a porta fins a 3 vegades i no va ser gol (fins sense porter) no fèiem un joc fluid per fer ocasions, al minut 34 ens claven el 0 – 2 i no varen tenir poder de reacció.
A la segona meitat tampoc ens vàrem acostar amb perill, salvo una ocasió de l'Òscar que no va finalitzar bé i per postres al minut 65 ens expulsen al JORGE per dues grogues en una indecisió va agafar el davanter contrari, res al minut 70 ens fan el 0-3 i ja cap mena de reacció de l'equip.
Derrota molt i molt dolorosa pel que ens jugàvem.
L'equip contrari si va saber el que es jugava primer minut dura entrada a l' ISMA al cap de dues jugades nova entrada i així fins que l'avorreixen, vigilar el JOAN i aprofitar les ofertes i regals que els i fem. En els partits d'aquestes característicaques cal entrar concentrat, motivat i sabent el valor que tenen els punts.
Amb aquest resultat serà molt difícil quedar líders del grup, però si ens hem de posar les piles per arribar al final com a segons i anar a la promoció. Esperem una reacció, qualitat i saben lo tenim ara a córrer creure i encertar les ocasions.
Ànims a l'EQUIP i a per totes. Si volem, es pot fer.