Ponent 3- 4 Vilanova Femení

Victòria molt treballada

Primer quart molt controlat, on una bona jugada de la Ari  per la banda dreta, la fica el seu defensor cap a la seva porteria, amb el que començàvem guanyant 0 a 1,  teníem el partit molt controlat.

En el segon quart, es va incorporar al seu equip dos jugadors que estaven jugant al aleví del ponent abans que nosaltres i es va notar bastant, vam aguantar bastant el partit.

Ens van xiular un penal a favor i vam tenir la mala sort de què el porter la va aturar , i en una jugada ens van ficar l'1 a 1.

Al tercer quart vam tenir força ocasions i ells en una contra ens van ficar el 2 a 1.

En l'últim quart me la vaig jugar i vaig posar a un central i dues davanteres per poder emportar-nos el partit, i que des de dalt es pressionés una mica més.

Una jugada per la banda dreta de la Carla va finalitzar amb un xut creuat que va suposar l'empat a 2.

Després d'una bona jugada des del centre va arribar a la  Claudia amb el 2 a 3, tot semblava que ens portaríem el partit, però en una contra ens van empatar, fins al final vam estar atacant, defendre molt.

Les noies van lluitar molt i en un xut des del mig del camp per mediació de la Carla, el porter se li passa per sota de les cames i va suposar el 3 a 4.

A partir d'aquí vam seguir  lluitant fins que l'àrbitre va xiular el final del partit.

En definitiva, un partit bastant dur, tant en les dimensions del camp com el rival que  estava molt a sobre, nosaltres vam haver de lluitar bastant per poder-nos portar la nostra victòria que va ser molt treballada.

Una altra més i seguim  a dalt amb molta il·lusió.