Benvolgut PATROCINADOR,

 

Com a president del CF Vilanova del Vallès, ha estat un honor comptar amb la vostra solidaritat, i vull agrair-vos en nom de la Junta Directiva del Club, i especialment de les persones més necessitades del nostre municipi la vostra participació i implicació amb la V EDICIÓ DEL GOL SOLIDARI 2017.

 

Com cada any i des del 2013, el CF Vilanova del Vallès va celebrar el passat 29 d’abril la 5ª edició d’aquest esdeveniment solidari per ajudar a les persones més desfavorides de la nostre petita vila, i fomentar així la consciència i els valors socials en la població.

El fomentar els valors socials sempre havia estat un gran repte personal, com a president del club, i amb el GOL SOLIDARI ho estem aconseguint.

 

La implicació de tots els que formen part del nostre club és una fortalesa que s’ha vist reflexada en aquesta edició. Des dels entrenadors del futbol base, passant pels jugadors i les seves famílies, fins als membres de la Junta Directiva, ens hem implicat amb el projecte per poder fer arribar als més necessitats un rebost d’aliments que els ajudi amb el seu dia a dia. La recollida d’aliments d’aquest any ha estat un èxit absolut, i en gran part és gràcies a vosaltres, els patrocinadors, que amb les grans donacions d’aliments s’han multiplicat per quatre els quilograms de productes respecte l’any passat.

 

Durant tot el dia, les persones que portaven aliments entraven en un sorteig on els comerços del municipi i rodalies varen posar a disposició de l’organització, els seus productes de tot tipus: cosmètica, vals per fer esport, samarretes de futbol, rellotges...

 

Diferents activitats es varen repartir per totes les instal·lacions del club, per tal de que els nens i nenes s’ho passessin bé en aquesta diada solidària del club. Es van realitzar actuacions de BODY COMBAT, de ZUMBA, passejades amb CAVALLS, partits de FUTBOL 7 organitzats pels pares i BALLS DE SEVILLANES.

 

La presència de més de 2.000 visitants durant tot el dia ens ha confirmat l’èxit d’aquesta edició i el recompte de més de 6.000 kg de productes i 1.500 euros de recaptació que ha consolidat la 5ª edició, com la MÉS EXITOSA DE TOTES. Sense la vostra participació no hagués estat possible i és per això, que des de la Junta Directiva del club que presideixo i en nom de l’Ajuntament de Vilanova del Vallès, agrair-vos la implicació, la solidaritat i la consciència social envers les persones més vulnerables del nostre municipi.

 

Per acabar, volem afegir que gràcies a aquest esdeveniment, el CF Vilanova del Vallès ha rebut el PREMI ALS VALORS SOCIALS que organitza la Federació Catalana de Futbol. El premi ens el van entregar el passat 25 de maig a l’antiga FÀBRICA D’ESTRELLA DAMM. Així que volem compartir aquest premi amb tots vosaltres, ja que sou imprescindibles per aquest esdeveniment solidari.

 

Molt atentament,

Santi Bufí

President del CF Vilanova del Vallès

PD: Ajunto unes imatges de l’esdeveniment. Per ampliar informació podeu observar la pàgina web

del club (www.cfvilanovadelvalles.es) i el Facebook (@CFVilanovadelVallès).

 

https://www.facebook.com/Gol-Solidari-243978185956259/

 

 

https://vimeo.com/216468002