Benjamí C

BENJAMÍ C 1 - 3 CARDEDEU

Partidas del nostre benjami C en un del equips de la part alta de la classificació. Un Vilanova molt ven plantat en el camp i crean perill a la porteria visitant, pero tot i aixi de un gol en que el nostre porter es pensava que marxava fora es van ficar per davant i just dos min mes tard el equip visitant es ficava en un 0 a 2. Tot i aixi no vam deixar de apretar a dalt pero de un contraatac del cardedeu es ficaven en un 0 a 3, pero finals del partit vam poder marcar el 1 a 3 per obra de Julen que tot i aixi ens mereixiem algo mes per el grandissim partit del nostre benjami C

Pau Valls i Pol Mas

BENJAMÍ C 0 - 5 PARETS DEL VALLES

Bon partit del Vilanova que per nosaltres venia el millor Rival de la Lliga en que siguessin els segons classificats. El partit començava a las 12:15 al camp municipal de Vilanova del Valles, tant a tots els quarts vam tindre ocasions per marcar en el millor equip de la nostre lliga, pero la sort no ens anava de cara i tot i aixó el parets te un molt bon equip en que tampoc en moltes ocasions que van tindre ens van marcar 5 gols, pero tot i així resultat poder massa abundant per no haver marcat tres clares que vam tindre més entre les altres.

GRANOLLERS 6 - 0 BENJAMÍ C

Partit disputat al camp municipal del Granollers a las 9:00. Un primer quart en que el Vilanova va sortir fort e intens i arriban a la porteria del equip local, pero d'un contraatac del Granollers en van marcar el gol. Els altres 3 quarts van ser per un Granollers, un Vilanova que va baixar la intensitat pero tot i aixi vam tindre una que altre ocasió pero no hi ha manera de que vaigi a dins ma xarxa.

BENJAMÍ C 2 - 6 SENTMENAT

El partit es disputava a las 10:45 al camp municipal de Vilanova Del Valles. Un Vilanova el primer quart espectacular en que ens ficavem per davant del marcador i del primer quart. El segon quart el principi no vam baixar la intensitat que portavem en el primer quart pero de un error de mala colocació al camp ens van empatar al marcador, i a pocs finals del quart ens van marcar el segon injustament de un clar fora de joc en que el senyor col·legiat no el va pitar. Els ultims dos quarts seguiem amb la dinamica del primer quart, arriban a la porteria del equip rival, pero a cara porteria no erem eficients, tots just el equip rival ens van arribar 6  vegades en la cual que van saber definir molt be a cara porteria. Tot i així m'en vaig super content de el gran partit dels nens en que el resultat es massa abondant per un Vilanova que va fer un grandissim partit davant de un bon rival. Ara toca seguir treballant i anar milloran't i a pensar amb el proxim rival que es el Granollers.

LLIÇA D'AMUNT 3 - 1 BENJAMÍ C

Un bon partit del nostre Benjamí C, en que llàstima del primer i tercer gol que que va ser 2 min de baixada de intensitat, pero la resta del partit molt bé, equip serio en que en tot el partit tant defensivament com ofensivament, llàstima que en merexiem el empat pero quan no es te encert davant a porteria es el que hi ha. Amb el que hem quedo es amb les ganes i la intensitat en que van donar els nanos. Ara toca seguir treballant!!