ALEVÍ D (2) – (2) C.F. LES FRANQUESES “C”

El Vilanova va sortir amb les idees molt clares, bona posició sobre el camp, moviment defensiu correctes, bona circulació de pilota i solidaritat a l’hora de defensar. La pressió també va ser l’adequada fet que va obligar a l’equip local a jugar en llarg. Només va faltar convertir aquest domini en gol.

El segon quart va seguir la mateixa tònica que el primer, això si, en aquesta ocasió vam aconseguir marcar el 0-1, quan Ian va culminar una molt bona jugada col·lectiva.

El tercer quart es va convertir en un “correcalles”,  nosaltres no vam tenir la pressió adequada, donant molt camp al rival. Aquest fet va fer que es posessin 2-1 al marcador.

El últim quart vam sortir pressionant a dalt i vam trobar recompensa del gol als primers minuts d’aquest quart. La resta del quart va haver un domini aclaparant de l’equip visitant que va ser incapaç de fer gol.