ALEVÍ C 5 – 1  AMETLLA DEL VALLÈS

Partit important el del passat dissabte davant un rival de la zona baixa de la classificació, una victòria ens permetria augmentar diferència de punts amb equips igualats amb nosaltres a la taula. Després de matinar i trobar-nos el camp blanc començaria un partit que seria de tot excepte fàcil.
Al primer quart l'Ametlla va dominar i amb una de les poques arribades clares ens van marcar el 0-1. No vam estar endollats i ho vam pagar car. Al segon quart ens vam despertar i amb un canvi de sistema vam començar a tancar els rivals al seu propi camp i a crear perill constantment. Al final del quart trobaríem per fi el premi i Sergi empataria el partit, això va deixar tocat al rival i la seva resistència va baixar notablement. Dos minuts més tard Marat remuntaria el resultat i podria fer un gol més abans del descans que l’àrbitre va anular.
Als dos últims quarts, vam ser molt superiors i vam gaudir del joc que ens agrada fer davant un rival sense canvis i rendit. Albert Colomer amb doblet i Victor augmentarien la hegemònica victòria que podria haver estat més àmplia però no vam acabar d'estar encertats de cara a porteria en algunes ocasions.
Finalment un 5-1 que ens dóna confiança i força per seguir lluitant per escalar posicions a la lliga.

Com a remarcable del partit vull felicitar a tots els jugadors per el gran partit que van fer-exceptuant el primer quart- i a seguir així!

El partit el van veure uns 30 aficionats.