Aleví C

ALEVÍ C 2-7 BELLAVISTA MILAN

Últim partit de la temporada disputat al Municipal de Vilanova. Partit on vam mostrar una gran imatge malgrat que el marcador no ho reflecteixi.

Un Vilanova que va ser capaç de mantenir la distancia el marcador, fins que una decisió polèmica del àrbitre ens va treure del partit.

Arriba el final de temporada, una temporada molt dura. Cal felicitar als jugadors, que tot i perdre jornada rere jornada han seguit venint a entrenar i a jugar els partits.

Fins la temporada vinent!

Jordi Alsina i Rubèn Pérez

UNIFICACIÓN STA PERPETUA 14-1 ALEVI C

Partit amb un clar dominador, així ho reflexa el marcador,  el disputat sota la pluja al Municipal Paco Navarro.

Un Sta Perpetua, líder del grup, molt superior al nostre equip no ha tingut compassió i ha guanyat el partit de forma molt còmode.

Animo l'equip a seguir treballant per els 3 partits que queden

Jordi

ALEVÍ C 1-7 PARETS

Partit molt disputat on el marcador no reflexa el que es va veure sobre el terreny de joc.

Un Vilanova capaç de mostrar la seva millor cara i capaç de mostrar la seva pitjor cara dins un mateix partit, fet que fa que encaixem 7 gols i siguem incapaços d'aprofitar les oportunitats de gol que tenim.

A seguir treballant per seguir millorant

Jordi i Rubèn

PB LA ROCA 5-3 ALEVÍ C

Partit molt disputat el jugat a Santa Agnès on som incapaços d'aprofitar les ocasions de gol, en canvi l'equip visitant sí.

Partit que va començar boig, amb ocasions per els dos equips. L'equip local es va avançar el marcador però ràpidament vam aconseguir empatar.

Al tercer quart l'equip visitant va estar millor i va aprofitar les ocasions de gol per posar-se 5-1 al marcador.

L'últim quart vam escurçar diferencies, malauradament ens va faltar temps per empatar.

Jordi i Rubén

ALEVI "C" 2-4 ESCOLA PIA
Partit on s'emporta la victòria de forma merescuda l'Escola Pia.
El nostre equip va estar fora del partit durant 50 minuts i es va endollar els darrers deu minuts gràcies a dos gols  que retallaven distancia al marcador.