Imprimir
Categoría: Infantil A
Visto: 2395

INFANTIL A 0-2 C.F.CALDES MONTBUI

El bon nivell de l’equip visitant, fa que els locals no puguin rascar cap punt, però podem veure la línea ascendent que segueix l’equip a nivell d’intensitat.

El partit va tenir la mateixa dinàmica durant els 70 minuts de joc, l’equip visitant fent grans contraatacs estavellant-se contra el nostre mur defensiu i el nostre porter que esta en un gran estat de forma evitant una gran golejada visitant, i els nostres jugadors intentant dominar la pilota, però sense arribades de perill.

Sabíem que l’equip visitant era d’un bon nivell, però en jugades puntuals i de jugadors de un nivell superior van matar el partit. L’equip esta molt ben treballat i té jugadors que marquen la diferencia, felicitar a l’entrenador visitant i animar-lo a continuar treballant igual. Sort Guillem!

Destacar el gran treball defensiu de tot l’equip, la millora del migcamp a nivell tàctic i sobretot el gran partit de l’Andreu que sense ell l’equip portaria molts més gols en contra dels que portem.

Seguim treballant i ha tope contra el Ripollet! Del primer a l’últim, lluitarem per guanyar a casa i més enllà! Som-hi!

Equip: Andreu, Oriol, Lluis, Fernandez, Roger, Aleix, Martin, Dani, Quim, Pablo, David, Arderiu, Silva, Vera, Teixido, Ethan i Manel.

 

Gerard Rabassa i Arià Puig